Onze Werkplaats

Als u de reparatie liever aan een professional wilt overlaten kunt u ook bij ons terecht. Ook kunt u uw auto voor een;

- kleine onderhoudsbeurt,
- grote onderhoudsbeurt,  
- Airco-Service, 
- Distributie-set ( distributieriem ) vervanging,
- koppelingsplaten vervanging, 
- remmen ( remblokken en remschijven ) vervanging, 
- APK-keuring
- Trekhaak montage
- Uitlaten onderdeel en/of montage


Reparatie

Heeft uw auto een kleine of grote reparatie nodig? Wij helpen u graag! Maak uw keuze in de link "KOST DAT" in de Homepage, voer daarna uw kentekennummer in en u ziet direct wat het kost!

Staat de benodigde reparatie er niet bij? Geen probleem, bel 033-2583444. Wij zullen dan telefonisch erekening maken van de kosten. U kunt ook bellen of langskomen voor een eventuele korting.

Voor een klein mankement zoals een lekke band, olie bijvullen of een lampje vernieuwen kunt u zonder afspraak langskomen bij ons. Twijfelt u of een reparatie nodig is? Bel ons  voor een vrijblijvend advies.Ook voor storingsdiagnose kunt u bij ons terecht.

Elders goedkoper

Bij vertoning van een duidelijke en overzichtelijke offerte kunnen we in overleg de reparatie voor dezelfde prijs als ons concurrent voor u verrichten.

APK

De APK is wettelijk verplicht. Tijdens de keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Een APK is een momentopname. Bij een APK komen alleen de veiligheids- en milieuaspecten van uw auto aan bod. Een onderhoudsbeurt is veel uitgebreider. Dan worden ook onderdelen gecontroleerd en onderhouden die een defect of schade aan de auto of motor kunnen veroorzaken. Alleen een APK is dus niet voldoende om de auto in goede conditie te houden.

Wij hebben ook bijna altijd gebruikte en nieuwe huismerk banden op voorraad. Merk-banden kunnen we natuurlijk ook leveren. Voor een prijs opgave van een reparatie of een gewilde handeling kunt u beter bellen (033-2583444) of gewoon langskomen.

Airco

Een airco zorgt voor een optimaal klimaat in uw auto, zodat u geconcentreerd kunt rijden en uw passagiers kunnen ontspannen. Advies is om airco vloeistof 1 keer per 2 jaar te verversen/afvullen. Bij AutoGarage REFLEX kunt u dit laten doen voor 49,95 euro.

Zomers koel

Fris en uitgerust aankomen op uw bestemming. De airco zorgt ervoor dat het klimaat in de auto aangenaam is. De airco-installatie haalt de luchtvochtigheid in de auto naar beneden, zodat de temperatuur aangenamer wordt. Het vocht wordt naar buiten afgevoerd.

Veilig de winter door

Koude, natte winterlucht laat de ramen beslaan. Een airconditioner zorgt ook in de winter voor een goed zicht en verhindert een al te hoge luchtvochtigheid in de auto. Dus ook in de winter kunt u de airco gebruiken.

Werkt de airco niet goed?

Wij hebben speciale airco-apparatuur in huis om uw airco te controleren.

Als de airco niet voldoende koelt zit er meestal te weinig koelmiddel in het systeem, maar het kan natuurlijk ook een andere oorzaak hebben.

Tijdens de aircowerkzaamheden meten wij de hoeveelheid koelmiddel en controleren hetsysteem op juiste werking en of er geen lekkages of defecte componenten aanwezig zijn.

Hierna wordt het systeem weer afgevuld met de juiste hoeveelheid koelmiddel, waarna de airco weer naar behoren werkt.

Een aircosysteem kan in de loop van een jaar wat koelmiddel verliezen. U kunt dit proces verminderen door de airco regelmatig te gebruiken (minimaal eens per maand aanzetten). Hierdoor blijven de afdichtringen soepel en is er minder kans op verlies van koelmiddel.

Occasions

U zoekt een scherpgeprijsde, betrouwbare jonge auto met een bewezen servicehistorie? Bij AutoGarage REFLEX in Amersfoort bent u van harte welkom. Onze kracht ligt in het scherpe ;inkopen van gebruikte auto's. Daarbij zijn een correcte aflevering voor ons vanzelfsprekende uitgangspunten.

Actueel aanbod

Geen tijd om door het hele land showrooms te bezoeken? Op onze site vindt u het actuele aanbod overzichtelijk gerangschikt. In meer opzichten is dat voor u handig, want door onze werkwijze wisselt de voorraad snel. Elke auto heeft een uitgebreide omschrijving. Vanuit uw leunstoel kunt u geheel vrijblijvend een bod doen. Op elk redelijk bod reageren wij zo snel mogelijk.

In onze werkplaats kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto, apk-keuringen, onderhoud en reparaties, tegen zeer scherpe prijzen. Verder zijn wij gespecialiseerd in: uitlaten, trekhaken, banden, accu’s, uitlijnen, airco service, storing diagnose specialist, etc.....

Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur, het personeel hooggekwalificeerd d.m.v. trainingen op autotechnisch gebied.Als professioneel universeel autobedrijf hebben wij natuurlijk de kennis en vakbekwaamheid van en voor elk merk en type auto.Een specialisatie met de nodige vakkennis en goede service die heeft geresulteerd in een grote klantenkring, welke nog steeds groeit.

U bent van harte welkom!