Airco Service Amersfoort - Op Werkdagen tot 19.00 uur

Een airco zorgt voor een optimaal klimaat in uw auto, zodat u geconcentreerd kunt rijden en uw passagiers kunnen ontspannen. Advies is om airco vloeistof 1 keer per 2 jaar te verversen/afvullen.
Bij Autogarage Reflex kunt u dit laten doen tot 499 gr voor € 49,95,-
Vulling 500gr. tot 599gr. kost €59,95,-
Vulling 600gr. tot 699gr. kost €69,95,-
Vulling 700gr. tot 799gr. kost €79,95,-
Tot 1200gr kost €99,-
Bedragen zijn incl. BTW (incl. controleren op oppervlakkige lekkage)
Met afspraak tot 19.00 uur

R1234yf systemen €80,- Excl. BTW

Zomers koel

fris en uitgerust aankomen op uw bestemming. de airco zorgt ervoor dat het klimaat in de auto aangenaam is. de airco-installatie haalt de luchtvochtigheid in de auto naar beneden, zodat de temperatuur aangenamer wordt. het vocht wordt naar buiten afgevoerd.

Veilig de winter door

koude, natte winterlucht laat de ramen beslaan. een airconditioner zorgt ook in de winter voor een goed zicht en verhindert een al te hoge luchtvochtigheid in de auto. dus ook in de winter kunt u de airco gebruiken.

Werkt de airco niet goed?

wij hebben speciale airco-apparatuur in huis om uw airco te controleren. als de airco niet voldoende koelt zit er meestal te weinig koelmiddel in het systeem, maar het kan natuurlijk ook een andere oorzaak hebben. tijdens de aircowerkzaamheden meten wij de hoeveelheid koelmiddel en controleren het systeem op juiste werking en of er geen lekkages of defecte componenten aanwezig zijn. hierna wordt het systeem weer afgevuld met de juiste hoeveelheid koelmiddel, waarna de airco weer naar behoren werkt. een aircosysteem kan in de loop van een jaar wat koelmiddel verliezen. u kunt dit proces verminderen door de airco regelmatig te gebruiken (minimaal eens per maand aanzetten). hierdoor blijven de afdichtringen soepel en is er minder kans op verlies van koelmiddel.