Onderhoud privé auto bij Garage REFLEX in Amersfoort

Onderhouden prive auto

Regelmatig onderhoud is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor rijplezier. een goed onderhouden auto is veilig en betrouwbaar, ook bij extreme weersomstandigheden. als u uw auto op gezette tijden bij een bovag-autobedrijf brengt, kunt u langer van uw auto genieten. en de bovag-reparatiegarantie van drie maanden, garandeert u dat de vakmensen een eventueel defect optimaal zullen verhelpen.

uw privé auto is uw kostbare bezit waar u natuurlijk zuinig op bent. wij helpen u graag met een z ’n compleet mogelijk onderhoud aan uw auto, zoals grote of kleine beurt en reparatie. natuurlijk kunnen wij u ook helpen met airco vulling, onderhoud, verkoop banden in zomer en winter uitvoering en bandenwissel.

Om uw autokosten beheersbaar te houden adviseren wij regelmatig onderhoud. Als onafhankelijk universeel autobedrijf kan Garage REFLEX u het zelfde bieden (onderhoud/reparatie, etc.) als de merkdealer tegen verrassend voordelige prijzen, waarbij uw rechten op een eventuele fabrieksgarantie behouden blijft.

Onze specialisatie betekent voor u o.a. dat wij kennis en vakmanschap hebben van de meest uiteen-lopende automerken, welke voorkomen bij het Nederlandse wagenpark.